fajta: Magyar, Gönci
- sertés, szárnyas, marha
A kajszibarack gyümölcsös, lágy íze a többi gyümölcsfához hasonlóan nagyszerűen alkalmazható önmagában sertéshez, szárnyashoz, vagy más fafajokkal keverve marhához, vadhúshoz, gyümölcsösebb aroma eléréséhez.
Használati utasítás
A szén teljes átizzását követően helyezzen kb 10 dkg (1 db) füstölőfa csonkot a parázsra, majd 60 perc múlva pótolja azt. Száraz, zárt helyen történő tárolása esetén minőségét korlátlan ideig megőrzi.
1 kg
GrillTeam Whisky/tölgy faforgács 500 gr Tökéletes halak, csirke, húsok, kolbászok és zöldségek füsölésére. Ha intenzív, mély ...
Almafából készült prémium minőségű fűrészpor hidegfüstöléshez. Sertéshez nagyon kedvelt fafajta. Kiszerelés: 1000 ...
Prémium kategóriás, kézzel válogatott, kajszibarack füstölőfa szeletek. Ideális kamado kerámia grillekhez (big green egg, primo ...
Prémium kategóriás, kézzel válogatott, kéregmentes cseresznye füstölőfa szeletek. Ideális kamado kerámia grillekhez ( big green ...